top of page

SESAM - Mød fremtidens Generation Foodies

Sesam 2021

SESAM handler om 'Sense, Science & the Magic of Food'. En dag i september indtog 300 skoleelever Experimentarium og gav deres fantasifulde og kompetente bud på bæredygtige fødevarer og produktion.

 

Unge fra folkeskolen gik videnskabeligt og digitalt til værks sammen med deres lærere og fagmentorer fra universitetet, erhvervslivet og Experimentarium, når sameksistensen mellem fødevarer, landbrug og naturen skulle gentænkes.. 
 

Etage-landbrug, yoghurt-skat og den digitale gartner er bare nogle af de mange emner, man kunne høre om og opleve på Experimentarium den 25. september fra 10-16.

Her kulminerede nemlig SESAM21, et fælleseuropæisk projekt, der skal vise, hvordan unge i Folkeskolen gennem naturvidenskabelig og digital indsigt, kan være med til at løse nogle af de presserende og komplekse udfordringer med bæredygtighed.

Sesam 2020

Fire skoler, over 250 elever og deres lærere, har sammen med fagfolk fra konsulent- og universitetsverdenen har udviklet en ny standard for unges læring om mad, klima, bæredygtighed – og science.

SESAMS mål er at skabe engagement blandt unge for fødevaresystemets omstilling og bidrage til både mad- og sciencedannelse.  
Læs artikel her: SESAM i skolen
FB_IMG_1606499678732.jpg
Muslingens anatomi
SeaWeed opskrift 
Nice creame
Projektreflektioner
Syltetøj og sukker
Projektreflektioner
Sea food ravioli
SeaWeed reflektioner
Dehydreret pasta
Tomatsalsa 
Dehydreret mad
Projektreflektioner
Skærmbillede 2019-06-09 kl. 09.30.51.png
bottom of page